Pulled Tacochicken

Lättare än så här kan det inte bli.

20140507-131327.jpg

20140507-131349.jpg
2 portioner:
2 kycklingfiléer
1 gul lök
1 burk tacosås (jag tog mediumstark)
Salt
Lite cayennepeppar

Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfastform med lock. Du kan lägga ner dem frysta. Häll över tacosåsen, lägg i lökklyftor och krydda.
Sätt på locket och sätt in i ugnen i cirka 3 timmar.

Dra en gaffel genom kycklingen så att den faller isär. Servera i tortillabröd eller på surdegsbröd med lite sallad, riven ost och kanske en god kall sås.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation