Mintchokladmousse

Mintchoklad är verkligen min favoritchoklad. After Eight, Mintkrokant, Marianne och framför allt Marabous 70% mintchoklad är så goood. Igår gjorde jag en mousse på just den 70%-iga chokladen.

20140524-102931.jpg
Till 2 portioner:
1,5 dl vispgrädde
2 äggulor
75 g Marabou 70% mintchoklad

Vispa grädden. Smält chokladen i ett vattenbad. Rör i äggulorna, en i taget. Blanda i några msk vispgrädde i taget till allt är iblandat. Häll upp i glas och sätt in i kylen i ett par timmar. Toppa med bär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation