Keso

Antingen hatar man det (som min man) eller älskar man det. Jag älskar keso. Man kan ju göra så mycket gott med keso. Ni har väl inte missat de här goda kesoplättarna?
Igår gjorde jag en god och nyttig kvällsfika med keso, torkade aprikoser, cashewnötter och chiafrön. Tänk den här skålen ger dig allt du mår bra av – bra fetter, protein, lite uppiggande kolhydrater, vitaminer och mineraler. <3 20140509-100809.jpg
Jag såg att Arla keso uppmanar att hashtagga era kesobilder med #kesogo för att inspirera andra med goda kesorecept.

Nu är det bara en månad kvar på min kurs i “Läs och -skrivinlärning” och “Kost&Hälsa”. Sen hoppar jag direkt på en Kostrådgivarutbildning fram till midsommar. Ååå vad kul det ska bli!!! Jag tror aldrig att jag har berättat vad jag jobbar med? Jag är utbildad lärare och har jobbat som det i några år. Väldigt roligt och utvecklande jobb (men stundtals oerhört stressigt).
Jag arbetar även som gruppträningsinstruktör sen 11 år tillbaka, vilket är fantastiskt kul! <3 Just nu har jag en liten paus från lärarjobb för studier. Jag älskar att utvecklas och lära mig mer. Jag är så motiverad just nu. :) Det här med träning, kost, matlagning och hälsa ligger mig verkligen varmt om hjärtat och har en dröm om att få arbeta med det på heltid i framtiden. Men hur, det återstår att se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation