Falsk risifrutti

Hej på er!
Onsdagar och torsdagar är de dagar då jag har lite mer tid att göra och äta en god frukost. Visst är det gott med frukost? Det bästa målet enligt mig. Jag vill gärna att frukosten ska vara mättande. Det värsta jag vet är när magen börjar kurra efter en timme igen, vilket den oftast gör om jag inte äter tilltäckligt med protein eller fett. En vanlig havregrynsgröt eller en tallrik med fil med kellogsflingor går inte hem här, jag blir hungrig typ direkt.
Haha

Idag åt jag en skiva proteinbröd (hittade ett gott och nyttigt i affären igår) med en halv mosad avokado, ost och skinka plus min falska risifrutti.
Blanda 50/50 rysk yoghurt med keso och vaniljpulver och toppa med bär. Ljuvligt gott och mättande.

20140521-130242.jpg

20140521-130500.jpg

20140521-130511.jpg

20140521-130522.jpg

Ikväll blir det sommarfest med korvgrillning och aktiviteter på sonens förskola. Mysigt i detta ljuvliga väder.

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation