Idag blev det en tonfisksallad “Man tager vad man haver” till lunch. Mmm vad jag gillar tonfisk, stört gott!
Ingredienser:
I burk tonfisk
1 kokt ägg
1/2 avokado
Tzatziki
Dill
Inlagda vitlökar
Cocktailtomater
Jalapenos
Kan tänka mig en likadan till lunch imorgon. Ja, så gott var det! Dessutom innehåller den bra fett från avokadon, protein från tonfisken och ägget och en massa vitaminer och mineraler från nästan samtliga ingredienser. Jag kompletterade med ett knäckebröd för att få i mig lite långsamma kolisar. Jag har blivit lite knäpp (på ett bra sätt) nu när jag läser en kostkurs. Jag vill liksom försäkra mig att jag får i mig allt bra som kroppen vill ha. Har man fått i sig bra mat så gör det ju inte så mycket om en och en annan godisbit eller kaka slinker ner när suget faller in.
Senast kommenterat