Kycklinggryta med salsasås

Vad härligt att det är helg igen! Igår lagade vi en god och krämig kycklinggryta med salsasås.

20140405-103231.jpg

20140405-103253.jpg
Ingredienser till 4:
4 kycklingfiléer
1,5 dl creme fraiche
1,5 dl grädde
1/2 burk tacosås (medium)
1 pkt bacon
1 gul lök
Lite persilja
Salt
Svartpeppar

Bryn kycklingen runtom i smör, salta och peppra. Tillsätt grädde, creme fraiche och salsasås. Låt det stå och puttra på medelvärme. Under tiden fräser du lök och baconbitar i en annan stekpanna. Häll över baconet och löken i kycklinggrytan. Låt det stå och puttra tills kycklingen är klar. Strö över lite persilja.

Servera med ris, sallad och nachochips.

Inspiration till receptet hämtade jag hos Matplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation