Kebab

Bläddrade igenom mina bilder och hittade massa matbilder som jag inte har bloggat om. Till fredagsmiddag för några veckor sen lagade vi kebab/gyros. I köttdisken på Citygross hittade jag “Kebabkött” (svenskt färskt, strimlat och färdigkryddat fläskkött). Jag stekte köttet i lite rapsolja och serverade det i ett tortillabröd med sallad, fetaost, grönsaker och en kall vitlökssås. Snabblagad och god fredagsmat.

20140409-163042.jpg

20140409-163139.jpg

När vi var på möbeljakt förra helgen såg jag ett par så fina ljuslyktor. Det stod liksom Lisa på dem så de fick följa med hem. Vi ska ha dem ute i sommar, men tills dess får de stå på köksbordet. Älskar tända ljus!

20140409-163903.jpg

Ikväll ska vi laga den goda torskgrytan med curry och kokosmjölk. Mmmmums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation