Havre- och banansandwich med en fyllning av vaniljkvarg

Jag tycker att det är så kul att testa nya recept. Denna nyttiga sandwich såg jag på en väns Instagramkonto och jag var bara tvungen att fråga om receptet. Vännen som la upp bilden kör Olga Rönnbergs Mamafitness så receptet kommer från Olga.

20140408-121201.jpg
Till 4 kakor dvs. 2 sandwichs:
1 mosad banan
1 msk jordnötssmör
40 g havregryn

Blanda ihop och skeda ut till 4 runda kakor på ett bakplåtspapper. Sätt in i ugnen i ca 15-20 min på 175 grader.
Låt dem svalna.

Blanda kvarg med vaniljpulver och lite sötning om man så önskar. Jag blandade i lite agavesirap.

Fördela lite kvarg på en kaka och lägg på en kaka till som lock.
Gott efter träning, som mellis eller som ett nyttigare fika.

Tips: Gör dubbel sats och frys in några.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation