Björnbärsglass med vit chokladsås

Hej på er!
Hoppas ni har en skön helg. Vi har precis kommit hem efter en dag i olika möbelaffärer på jakt efter utemöbler till altanen. Vi fann vad ville ha och är nöjda och glada. Då saknas det bara lite sol och värme så man kan sitta ute och äta, men den kommer nog snart igen.
I fredags gjorde jag en god glass med björnbär och en vit chokladsås till den. Receptet hittade jag i senaste numret av Ica Buffé (finns så mycket gott i den tidningen som jag vill testa).

20140406-163426.jpg
Ingredienser till 4:
250 g frysta björnbär
1 dl phiadephiaost
2 äggulor
4 msk honung
1 dl vispad grädde

Tina björnbären något, mixa dem sedan med osten, äggulorna och honungen. Rör i grädden. Häll upp i formar, plasta in och ställ in i frysen i minst 4 timmar. Låt formarna stå framme i en halvtimme innan servering.

Sås:
Smält 100 g vit choklad i 1 dl grädde.

Mmmmmmums!

En annan sak som jag måste erkänna. Jag är så avis på en del som lever på sina matbloggar. Fatta vilket underbart jobb, vore en dröm. Min blogg är bara en hobby som jag inte får ett endaste öre för och har då inte samma möjlighet att uppdatera ofta och testa så mycket som jag vill.. Tiden räcker liksom inte till. Men även fast jag inte får betalt för att blogga om mat och bak så tycker jag att det är så kul att jag gärna lägger en timme varje dag till min blogg, instagramkonto, leta nya recept, laga mat, baka, testa, fota och skriva till er.
Vilka är ni där ute som läser nin blogg? Ni är ungefär 200 besökare/dag. Hur har ni hittat hit? Jag är nyfiken. ;) Lämna gärna en kommentar om hur just du hittade hit.

Kram Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation