Nyttigare chokladdryck

Oboy är ju riktigt gott, men när man läser på innehållsförteckningen får man lite avsmak. Socker står som första ingrediens vilket betyder att den innehåller socker till störst del och sedan radas det upp en mängd E-ämnen. Jag är en riktig godisgris, men försöker äta så lite socker som möjligt på vardagarna. Igår testade jag att mixa ihop en nyttigare variant av Oboy med endast naturliga ingredienser. Den blev dundergod!

20140306-173837.jpg
Ett glas:
3 urkärnade färska dadlar (ta bort skalet om du är känslig för bitar)
1 msk kakao (raw kakao för ännu nyttigare)
En liten nypa vaniljpulver
1 glas kall mjölk/mandelmjölk

Mixa ihop och njut!

På tal om socker så är det kalasdags imorgon så när vi har nattat barnen om ett par timmar ska jag fortsätta med tårtbaket. Här kommer ett litet försmak på två av tre tårtor som jag har kommit halvvägs med. Vad ska det bli tro?

20140306-174212.jpg

20140306-174232.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation