Fylld kycklingfilé

Igår gjorde vi en enkel och god middag – sallad med pesto- och ostfylld kycklingfilé och en vitlökssås. Kidzen önskade Farlig (falu-) korv med pasta så det fick dom.

20140330-105955.jpg

Bryn kycklingfiléerna runtom i smör, salta och peppra med svartpeppar. Skär ett snitt och fyll med pesto och en god ost eller mozarellaost. Sätt in i ugnen i ca 20 min tills kycklingen är klar. Servera med en god sallad och sås. Om du vill ha den lite matigare adderar du pasta, bulgur eller quinoa.

Vitlöksåsen gör du enkelt genom att blanda ihop creme fraiche med vitlök och örtsalt.

Till efterrätt gjorde vi en barnsligt god Marängswiss! Shit vad gott det är, särskilt när man gör egen varm chokladsås.

20140330-142108.jpg

Idag blir det en heldag ute med trädgårdsarbete, lek och kanske lite grill.. Måste bara åka och köpa en grill först. :-D

2 Thoughts on “Fylld kycklingfilé

  1. Åååå vad gott med kycklingen. Jag gillar det enkla och samtidigt goda, måste prövas. En dag i solen kräver en god middag :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation