Pizza på köttfärsbotten

Jag fick ett superbra tips från Cissi på Instagram (Cissi är kostrådgivare inom Paleo och kommer ofta med en massa goda mattips på Instagram). Förstår inte varför jag inte har gjort det här tidigare för det var så lättlagat och gott!

20140220-130146.jpg
Gör så här:
Blanda köttfärs (nötfärs eller blandfärs) med lite salt och svartpeppar. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Platta ut köttfärsen till en stor rektangel. Toppa med dina favoriter. Jag tog bacon, skivade champinjoner, soltorkade tomater, riven ost och oregano.
Sätt in i ugnen i ca 25 min på 200 grader.

Servera med en god sallad och en kall sås. Barnen fick även pasta till.

Den här rätten är LCHF-vänlig och även Paleo-vänlig om du skippar osten.
Väldans gott vill jag lova!

20140220-130917.jpg

Städade även min träningsgarderob igår och konstaterade att jag är lite besatt av färgglada träningstights. Det gör liksom det roliga ännu roligare. ;)

20140220-131150.jpg

Ha en fin torsdag!

/Lisa
Instagram:lisasmatochbak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation