Bananscones med blåbär

När en fd. kollega lade upp ett recept på Bananscones med blåbär på Instagram var jag bara tvungen att testa. Goda, snabblagade, glutenfria, mejerifria, paleovänliga, mättande och nyttiga.

20140217-201911.jpg
De smakade gott som kvällsfika tillsammans med jordgubbskvarg, blåbär och mandlar.
Sedan blev det ett par över som smakade lika gott till frulle dagen efter.

Ingredienser till 4 scones:
1 mosad banan
1 ägg
1 tsk bakpulver
1 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
Lite salt
(Lite blåbär om man önskar)

Mixa ihop allt och blanda därefter i blåbären. Forma till scones, lägg dem på ett bakplåtspapper på en plåt och sätt in i ugnen i ca 20 min på 225 grader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation