Fläskfilégryta

Igår hade vi vänner på middag och då testade jag att laga efter ett nytt recept från Arla. Egentligen gillar jag inte att testa nya recept när man ska ha gäster, jag vill gärna provlaga till familjen först. Men med vitt vin, ost, grädde, dijonsenap och lök tänkte jag att det kan nog inte gå fel.

20140106-104550.jpg
Här på Arla hittar ni receptet.

Jag tog fläskytterfilé istället för fläskfilé.
Servera med ris och en sallad eller enbart med en sallad för LCHF.

2 Thoughts on “Fläskfilégryta

  1. Sofie on 2014/01/07 at 20:25 said:

    Supergott!!! Tack för god mat & inspiration. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation