Dijonkyckling

Ikväll testade vi en ny rätt som smakade fantastiskt gott.
Testa!

20140103-224437.jpg
Ingredienser till 4-6:
800 g kycklingfiléer
2,5 dl creme fraiche
2 dl gräddmjölk eller vispgrädde
3 msk dijonsenap
2 pressade vitlöksklyftor
1 kruka färsk basilika
2 dl riven ost
Salt
Svartpeppar

Bryn kycklingen runtom, salta och peppra.
Lägg ut basilikablad i en form, lägg kycklingen över. Blanda ihop grädde, creme fraiche, dijonsenap och vitlök. Häll såsen över kycklingen. Toppa med riven ost. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 25 min.

Servera med ris och haricot verts eller enbart haricot verts för low carb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation