Polkabräck

Det här julgodiset är så lätt att göra och så fantastiskt gott.

20131208-215204.jpg

Ingredienser:
70 % mörk choklad
Lika mycket vit choklad
Polkagrisar (grovmixade)

Smält den mörka chokladen över vattenbad. Bred ut på ett bakplåtspapper och ställ in i kylen. Smält den vita chokladen och bred ut över den mörka. Om du vill ha två tydliga lager måste du vänta tills den mörka har stelnat helt. Jag bredde ut den vita när den mörka fortfarande var lite mjuk och fick då ett läckert mönster.

Häll över de mixade polkagrisarna.
Sätt in i kylen och låt det stelna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation