Salami- och fetaostfylld kycklingfilé

Man kan ju göra så mycket gott med kyckling t.ex. så kan man fylla den med något man gillar. Idag fyllde jag kycklingfilén med fetaost och pepparsalami. Enkelt, smakrikt och gott!

20131117-200011.jpg

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Bryn kycklingen i smör runtom, salta och peppra.
Skär ett snitt och fyll dem med fetaost, smakrik salami och färsk basilika. Fäst ihop dem med några tandpetare.
Ringla lite olja i en form, lägg i filéerna och sätt in i mitten av ugnen tills köttet är vitt.

20131117-200753.jpg

Servera med sallad och ditt favorittillbehör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation