Kebabsallad

Nu är verkligen hösten här. Jag har aldrig uppskattat hösten mer än att det är mysigt att tända ljus igen, men i år älskar jag verkligen hösten. Träden är ju helt fantastiskt vackra med alla varma färger. Nu smakar det också extra gott med mustiga långkoksgrytor. Ikväll blev det dock inget långkok utan istället en lättlagad kebabsallad.

20131007-223050.jpg
Ingredienser:
Kebabkött av nötkött från Coop (gillar egentligen inte halvfabrikat, men det här ser ut att vara utan e-ämnen, om det nu inte har bytts ut till något annat namn. Gott var det iallafall)
Gurka
Tomater
Majs
Avokado
Aioli

Plus hemlagade klyftpotatisar till familjen.

20131007-223433.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation