Kalops

Idag lagade jag något som jag aldrig har gjort tidigare. Varför har jag inte gjort det? Jag gillar ju kalops!
Jag lagade enligt Morbergs recept på Skånsk kalops.

20130907-174053.jpg

Servera med blomkålsmos eller kokt potatis.

Sen har jag slängt ihop lite mintchokladtryfflar till kvällen.

Gör så här:
Koka upp 0,75 dl grädde
Ta kastrullen från värmen. Lägg i 100 g bitar av 70% mintchoklad. Rör runt tills det har smält och tillsätt sedan en liten klick smör för att de ska bli glansiga och fina.
Klicka ut i formar och ställ in i kylen. Jag toppade mina med lite kokosflingor.

20130907-174529.jpg
De här godingarna är LCHF-vänliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation