Panaeng curry

Nu när jag har börjat jobba igen efter en lång föräldraledighet och en lång sommar så har jag inte lika mycket tid för matlagning. Inga långkok på vardagarna i alla fall. Barnen äter inte så bra på förskolan och är oftast vrålhungriga när vi kommer hem. Mamma Scan tar vi till i nödfall när det verkligen är akuthunger, men vi försöker att undvika så mycket halvfabrikat som möjligt. Idag tog vi lite hjälp av Mrs Cheng’s goda grytbas. Resultatet blev en god thaigryta på 15 min!

20130829-204355.jpg
Ingredienser till 4:
1 burk Mrs Cheng’s Panaeng Curry grytbas (mild)
1 röd paprika
3 stora kycklingfiléer

Dela kycklingen och skiva paprikan. Bryn kycklingen i olja tillsätt paprikan. Fräs ihop en stund. Häll i grytbasen och låt det koka några minuter. Kolla så att kycklingen är klar innan du serverar.

Servera med ris eller nudlar.

Lågkolhydrat: Servera med sjögräsnudlar eller som den är.

20130829-204843.jpg

20130829-204854.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation