Kokosgröt (Paleo/LCHF)

Jag älskar att testa nya recept och maträtter. Frukost är mitt favoritmål och det är så kul att variera frukostarna tycker jag. En vän hade lagt upp ett spännande recept på kokosgröt som jag testade imorse. Gröten är fri från gluten, laktos och låg på kolhydrater alltså Paleovänlig och LCHF-vänlig.
Jag är en allätare. Jag äter inte efter en någon särskild diet utan äter det jag mår bra av och det jag är sugen på. Jag läste ett bra inlägg av en klok tjej idag. Håller till fullo med henne, men har också full förståelse för de som valt att äta enligt en diet om de mår bra av den. Alla är vi olika och smaken är som baken – delad!

Den här gröten var god, men jag föredrar nog vanlig havregrynsgröt med ett ivispat ägg framför den här gröten.
Men alltid kul att testa nya recept som sagt.

20130613-172811.jpg

20130613-172832.jpg
En portion:
1 dl creamy kokosmjölk (tetra)
2 ägg
En liten nypa vaniljpulver

Rör ihop allt och koka upp under omrörning på medelvärme tills du får en grötkonsistens.
Servera med kall mjölk eller kokosmjölk (om du äter mjölkfritt) och en massa bär och kanel.

2 Thoughts on “Kokosgröt (Paleo/LCHF)

  1. Alltid kul att testa något nytt! Låter gott med kokossmak tycker jag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation