Smörgåstårta

Idag blev vi bjudna på smörgåstårta hos svärföräldrarna. Det var flera år sen jag åt det sist och jag hade nästan glömt hur gott det kan vara. Supergott! Så nu tänker jag leta upp ett riktigt bra recept eller knåpa ihop ett eget och komponera ihop en mumsig tårta inom en snar framtid. Inte så hälsosam mat, men oj så GOTT! ;)

20130507-220041.jpg
Ps! Maja, du kanske har ett gott recept? Jag har ju sett dina fina på Instagram. ;)

One Thought on “Smörgåstårta

  1. Maja on 2013/05/11 at 13:46 said:

    Det har jag!:-) Jag letar i mina gömmor och återkommer! ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation