Grekiska biffar

Färsbiffar är en favorit här hemma. Man kan variera dem på en mängd olika sätt. Idag blandade jag i smulad fetaost, vitlök och spiskummin och vips så blev det grekiska biffar istället för klassiskt svenska pannbiffar.

20130530-200837.jpg

Ingredienser till 6 stora biffar:
500 g blandfärs
75 g fetaost
1 ägg
1 pressad vitlöksklyfta
1,5 tsk spiskummin
Vitpeppar
Lite lite salt

Blanda ihop, forma till biffar och stek i smör.

Serveringstips:
Servera biffarna med ugnsbakade klyftpotatisar, tzatziki och en grekisk sallad.

Lchf: Servera med tzatziki eller fetaostcreme och en grekisk sallad.

Instagram: lisasmatochbak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation