Fredagsmys

Att laga mat och baka är bland det roligaste jag vet. Men idag har vi varit ute på lite olika äventyr med barnen och tiden rann iväg och hungern högg till i magarna. Då är det bra att det finns hämtmat. Vi brukar sällan köpa hämtmat, men när vi gör det så blir det nästan alltid sushi.

20130412-195736.jpg
Gillar ni sushi? Jag behövde prova det tre gånger, sen blev jag förälskad. Det var likadant för mannen min.
Det är ju så roligt att laga egen sushi också. Nästa gång jag lagar sushi ska jag testa att byta ut riset till blomkålsris. Det måste ju bara bli en hit med blomkål som är så gott.

Hämtmat i all ära, men jag längtar redan till imorgon kväll då jag ska testa ett nytt recept från senaste numret av “Allt om Mat”. Imorgon har jag även tänkt att göra en dessert som jag länge har velat testa.
Så kika gärna in här imorgon kväll så får ni se resultatet och betyget.
Happy friday!
/Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation