Texas no-bean chili

Idag gjorde jag min favoriträtt – Chili!
Har ni inte testat att laga det än så gör det. Den ska koka i minst 3 timmar för att köttet ska bli så mört att det faller isär. Den är enkel att tillaga, men kräver att du är hemma i några timmar som sagt.
Jag har tipsat er om Chili förrut, men idag testade jag ett annat recept som min syrra tipsade mig om. Det var verkligen supergott! Ingen traditionell påskmat här inte. ;)

20130330-173637.jpg

20130330-173714.jpg
Tillbehören:

20130330-205708.jpg

20130330-205726.jpg

Receptet hittar ni här.
Ha en fin påskafton!
/Lisa

Ps! Följ gärna även bloggen i bilder på Instagram: Lisasmatochbak ;)

20130330-201546.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation