Söndagsfrukost med god och mättande smoothie

Uppe innan tuppen idag – 05.30 för tredje dagen i rad. Hoppas inte att det här är nya rutiner för lilltjejen. Så vid 08.00 skrek magen efter frukost. Idag gjorde jag en jättegod smoothie med kvarg, turkisk yoghurt, frysta blåbär, frysta hallon, en nypa vaniljpulver och lite jordnötssmör. Jordnötssmör var verkligen en hit. Tipset fick jag av fina Jessica. Den var verkligen supergod, matig och mättande. Jordnötssmör innehåller rikligt med fett, men däremot bra och nyttiga fetter från jordnötterna. Det finns dock endel jordnötssmör med tillsatt socker så kolla innehållsförteckningen om du vill ha ett nyttigt smör.
Tjocka sugrör är perfekta för smoothies. Jag köpte ett storpack på Lagerhaus för 29 kr.

20130303-085637.jpg

20130303-085655.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation