Kreolsk gryta

Igår lagade jag en Kreolsk gryta, men jag gjorde den på mitt vis. Mejramen byttes ut mot dragon, syltlöken blev vanlig lök och bostongurka ersatte saltgurkan.

20130330-171903.jpg
Ingredienser till 4 personer:
1 fläskfilé
1 pkt scans minichorizo (hög kötthalt)
1 dl svarta oliver
1 gul lök
1 dl bostongurka
1 paprika (valfri färg)
3 dl grädde
2 dl mjölk
0,5 msk mjöl
Salt
Peppar
Dragon

Bryn köttet och stek de delade korvarna. Fräs grönsakerna och löken. Häll på mjölet, grädden och mjölken. Blanda i bostongurkan och kryddorna.
Smaka av!
Vi serverade grytan med bulgur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation