Vaniljpannacotta (gelatinfri) med passionsfrukt

Idag vardagslyxade vi med en dessert efter middagen. Det blev ingen i helgen så vi har lite att ta igen. ;)
Jag gjorde en vaniljpannacotta med gelésocker istället för gelatin, som jag annars brukar använda när jag gör pannacotta. Gelésocker är ett bra alternativ för vegetarianer. Dessutom stelnar den här pannacottan snabbare i kylen.

20130219-212747.jpg
Ingredienser till 2 personer:
2 dl vispgrädde
1/2 dl gelésocker
1/2 tsk vaniljpulver

Koka upp allt och låt koka i 30 sek.
Häll upp i glas och sätt in i kylen och låt det stelna.
Gröp ur en passionsfrukt och fördela ovanpå. Mums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation