Trött och hungrig kropp

Helgen har innehållit en massa träning, glädje, möten med härliga människor och underbar inspiration. Dessvärre har det inte funnits så mycket tid över till matlagning.

Igår lagade vi en snabb thaigryta med kyckling, grönsaker, kokosmjölk, vitlök, ingefära och röd currypasta.

20130203-211951.jpg

Idag blev det hämtmat i form av kebabsallad. Sjukt god med en massa fräsch sallad, oliver, rödlök, paprika, ananas och en god dressing.

20130203-213526.jpg

Idag gick jag på en inspirerande kostföreläsning om hel mat – alltså ingen fabrikmat, utan ren och fräsch mat som fisk, kött, grönsaker, bär, gryn, fett från fisk, nötter och avokado m.m. En föreläsning som förespråkade mycket av det jag tror på. Inom snar framtid har jag en plan att gå en kurs inom kost och näring för att fördjupa mina kunskaper för egen del. Jag vet dock att jag aldrig kommer bli fanatisk när det gäller sund kost. Som jag tidigare har sagt så unnar jag mig gärna goda desserter och godis ett par gånger i veckan. Jag har inga viktminskningsbehov, tränar mycket och belönar mig gärna med lite sött och gott då och då. Det gör mig bara gott. Nog om detta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation