Tacokväll

Ikväll blev det mexikanskt käk i form av tacos. Jag bakade egna tortillabröd utan mjöl. Jag måste erkänna att jag har blivit lite påverkad av lågkolhydratshysterin som råder just nu. Jag skulle aldrig kunna äta en kost helt fri från kolisar, men min mage mår faktiskt bättre utan en massa mjöl (och socker). Så idag testade jag ett recept med pofiber, ost, ägg, mjölk, fiberhusk, bakpulver och paprikapulver. De blev supergoda! Hojta till om ni vill ha receptet.
Jag fyllde mitt bröd med nötfärs kryddad med organisk tacokrydda, tomat, gurka, avokado, creme fraiche med persilladekrydda, riven gräddost och salsasås.
Det är ju faktiskt lördag idag så några juleskum med smak av vinteräpple har också slunkit ner. Har ni testat dem? Jag tycker att de klassiska rosa/vita är i särklass godast.

20121208-222002.jpg

20121210-224627.jpg
Receptet på tortillabrödet hittade jag här.

0 Thoughts on “Tacokväll

  1. Lucy on 2013/03/01 at 16:42 said:

    Hejsan, hur gjorde du tortillan utan mjöl? Vill gärna ha receptet:) ska bjuda på tacokväll och det är som inte äter kolhydrater.

    Med vänlig hälsning,/Lucy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation