Senapsbiffar

Idag blev det husmanskost i form av senapsbiffar med potatis, brunsås och brysselkål.
Jag brukar variera mina biffar. Ibland gör jag klassiska med riven lök, ibland fyller jag dem med t.ex bacon, mozzarella eller lingon. Idag blev de som sagt smaksatta med lite god senap.

Ingredienser till 4-5 personer:
350 g nötfärs
500 g fläskfärs
3 msk senap (Johnnys)
1,5 msk grädde
1 ägg
1,5 tsk salt
1,5 tsk vitpeppar
2 tsk kalvfond

Blanda ihop alla ingredienser väl.
Forma färsen till biffar.
Stek biffarna i smör!

20121213-185015.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation