Fina fisken

Vi äter laxfile’ minst en gång i veckan.
Jag har så många goda laxrecept jag vill dela med mig av. Vi börjar med ett recept för er som gillar ost och chevre’.

20121211-171645.jpg

20121211-171758.jpg

Ingredienser till 4 pers:
4 laxfile’er
2,5 dl creme fraiche
150 g chevreost
Salt
Svartpeppar
Lite flytande honung
Lite olivolja

Tina laxen. Sätt ugnen på 220 grader.
Blanda creme fraîchen med osten samt lite svartpeppar.
Ringla lite olivolja i en form och strö på lite salt.
Lägg i laxen och salta även lite ovanpå.
Klicka ut ostkrämen och ringla över lite honung. In i ugnen i cirka 10-15 min.
Vi serverade med bulgur, ruccola, lite rödbetor och en kall sås gjord på turkisk yoghurt och sweet chilisås.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation